Ulica grada Vukovara 284B, 10000 Zagreb, Hrvatska | +385. 1. 2430 700 | info@inter-solutio.hr

  • Hrvatski
  • English

O nama

Inter Solutio je tvrtka s „high-tech“ IT podrškom. Sa čvrstim uvjerenjem, 2009. godine osnovali smo tvrtku čiji se uspjeh temelji na pružanju visoko kvalitetnih usluga našim korisnicima.
Naš cilj je uspješno poslovanje, preporuka i dobra volja, te težnja da se naši korisnici osjećaju dobrodošli, kao da su dio tima.

Naši korisnici znaju da sve što treba učiniti je kontaktirati nas, da bi dobili željenu pomoć i savjet.

 

 

IT podrška za ozbiljne ljude

Naš motiv je korektan odnos prema korisnicima, a da bi to postigli imamo moralnu odgovornost. A činimo to stalno! Mi to činimo ne samo zbog Vas, nego također i zbog nas. Nastojimo razumjeti Vaše potrebe i kada nam iznesete svoju ideju, mi je razmotrimo i realiziramo. Naša pomoć prisutna je u svakom koraku, počevši od ideje, pa sve do nabave IT opreme, aplikacija, dostave, instalacije, obuke i podrške.
Inter Solutio je tvrtka s timom vrhunskih stručnjaka koji pružaju pomoć i rješavaju tehničke probleme koje bi vaša tvrtka mogla imati. Strateški gledano, omogućujemo realizaciju svih vaših planova vezanih za stabilizaciju i razvoj infrastrukture unutar vaše tvrtke, naravno, u skladu s Vašim financijskim mogućnostima.
Budući da Inter Solutio nudi široku paletu usluga i rješenja, usmjeravamo naše korisnike na pravi put do uspjeha. Mi znamo isporučiti dosljedno visoku kvalitetu usluga i profesionalnost u svakom trenutku, a rezultat našeg rada je dugogodišnje iskustvo i plodno partnerstvo.

 

Ciljevi naše IT podrške

  1. Ponuditi najbolju IT podršku – u svako vrijeme, svim korisnicima.
  2. Pomoć korisnicima u izboru pravilne tehnologije vezane za njihovu tvrtku pomno ih slušati te dati nepristrane savjete.
  3. Rješiti problem našeg korisnika prvi put, svaki put.
  4. Slušati što nam korisnik stvarno govori, te komunicirati bez nepotrebnih tehničkih žargona.
 

Reference:

Konzultanti/programeri uspješno su sudjelovali u raznim IT projektima (Hrvatska Narodna Banka, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Erste Banka, Sopharma, Naftna Industrija Srbije, ...), te posjeduju višegodišnje iskustvo u korištenju Oracle i drugih naprednih tehnologija.

 

Dokumenti:

Management System Policy

 

Impressum:

Inter Solutio d.o.o., Ulica grada Vukovara 284B, 10 000 Zagreb-HR, OIB:60422324979, Nadležni sud:Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080700589, Temeljni kapital: 20.000,00 Kn uplaćeno u cijelosti, Direktor: Gordan Sremec, Banka: PBZ 2340009-1110392662, IBAN: HR8823400091110392662.

Nazovite nas na +385.1.2430.700 ili nas kontaktirajte preko našeg kontakt obrasca.

Možete se osloniti na nas da budemo vaš izbor za „high-tech“ IT podršku.