Ulica grada Vukovara 284B, 10000 Zagreb, Hrvatska | +385. 1. 2430 700 | info@inter-solutio.hr

  • Hrvatski
  • English
IT konzalting

IT KONZALTING

Naše osoblje radi samo u IT industriji, to je ono što znamo, to je ono što radimo!


Više...
ICT usluge

ICT USLUGE

Nakon saslušanja korisničkog zahtjeva, ICT rješenje je sastavni dio plana za učinkovitu uporabu informacijske i komunikacijske tehnologije.

Više...
Reference

REFERENCE

Ovdje možete vidjeti našu referentnu listu.Više...

Nazovite nas na +385.1.2430.700 ili nas kontaktirajte preko našeg kontakt obrasca.

Možete se osloniti na nas da budemo vaš izbor za „high-tech“ IT podršku.

Reference

Neograničena IT Podrška

Vaša tvrtka treba IT podršku od pružatelja usluga koji razumije ne samo tehnologiju i vaše poslovanje, nego i poslovne ciljeve koje želite dosegnuti. Mi pružamo pomoć, savjete i vrlo kvalitetnu IT podršku. Naša ICT rješenja i podrška su individualno dizajnirani kako bi odgovarali Vašem poslovanju. Kada nas nazovete, javit će Vam se Inženjer a ne recepcionar ili automatizirani telefonski sustav. Pružanje izravne podrške je važno za nas, a mi znamo da je važno i za Vas.

 

Reference

Inter Solutio - ORACLE Partner

Inter Solutio je partner Oracle-u, te svojim korisnicima pruža podršku i suradnju u implementaciji IT rješenja koristeći najnovije Oracle tehnologije i proizvode.
 

Naš cilj je uspješno poslovanje, preporuka i dobra volja, te težnja da se naši korisnici osjećaju dobrodošli, kao da su dio tima.

 

EU projekti

Konkurentnost i kohezija logoEU Zajedno do fondovaEU strukturni fondovi

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

ESIF financijski instrumentiHAMAB Bicro

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"